• Al 15 jaar specialist in prematuur babykleding
  • Alles voor de allerkleinsten
  • Deskundig advies
filter_list

Filter

De unieke prematuur slaapcollectie van de grootste online aanbieder van prematuur kleding biedt uw prematuur baby een veilige en comfortabele slaapomgeving. Door het toepassen van zachte materialen wordt de kwetsbare huid van de prematuur baby beschermd. Bekijk onze slaapzakjes, couveusedoeken, couveuselakentjes en de andere artikelen voor een warme en zachte nachtrust van uw prematuurkindje.Veilig en comfortabel slapen voor iedere prematuur baby

 

De perfecte pasvorm van de slaapzakjes geeft uw prematuur kindje een gevoel van geborgenheid. De couveuselakentjes zorgen voor een eigen comfortabele omgeving en de kleurrijke geurdoekjes dragen bij in een goede ouder-kindbinding. De omslagdoeken zijn van een juist formaat om uw prematuurbaby buiten de couveuse goed op temperatuur te houden.

Slapen als prematuur

 

Als uw kindje wat ouder wordt en inmiddels in een wiegje ligt dan komen er een aantal kenmerken van te vroeggeboren baby's naar voren; het kreunen en steunen tijdens het slapen. Ook kan er onrust zijn. Daar kan een inbakerslaapzak heel effectief in zijn.
De cocon-slaapzak van Neomaatje heeft als doel om de baby rust en bescherming te geven. De baby slaapt in een cocon, zodat hij niet wakker wordt van maaiende armpjes.