• Al 16 jaar specialist in prematuur babykleding
  • Alles voor de allerkleinsten
  • Deskundig advies
filter_list

Filter

Bij de grootste online specialist op het gebied van prematuur kleding vindt u de grootste collectie hippe en unieke prematuur kleding. Zonder uitzondering zijn de prematuurrompertjes, setjes, jurkjes en hemdjes gemaakt van uiterst zachte en soepele materialen. Hierbij besteden we veel aandacht aan het draagcomfort.
 


Grootste collectie prematuur kleding


Alle prematuur kleding en couveuse kleding van Neomaatje zijn ontworpen in samenwerking met Nicu-verpleegkundigen. Daarnaast vindt u in onze webshop slaapzakjes voor in de couveuse of in de wieg, fopspenen, slaapnestjes en couveuselakentjes. Alle kleding is eigen ontwerp en handgemaakt.

De prematuur babykleding wordt al bijna 10 jaar met passie en zorg in een professioneel atelier ontworpen en vervaardigd, is precies op maat en zeer gemaksvriendelijk. Bovendien uniek, want er is een bepaalde oplage per model, kleur. De pasvorm is uitstekend en afgestemd op het premature lichaamsgewicht en de kwetsbare huid van het kind. Ook een prematuur in de couveuse wil graag passende kleding. De maattabel van Neomaatje komt uitstekend overeen met het lichaamsgewicht van de baby. Deze couveusekleding is zeer betaalbaar, in tegenstelling tot de kleding in speciaalzaken. Er worden zachte babykleuren gebruikt, maar prematuurkleding in felle kleuren is voorradig.

Jarenlange werkervaring is vertaald in de pasvorm en het comfort van de prematuur kleertjes, waarbij het kindje zich prettig voelt. Hierbij is gedacht aan de kwetsbare huid van de te vroeggeborene. Zachte labels, zacht klittenband, kleine drukknoopjes en koordjes  worden gebruikt om de zachte babyhuid niet te beschadigen.

De kledinglijn van Neomaatje kan ook heel goed gebruikt worden voor de reborn babypoppen of babyborn. De babyjurkjes op de site zijn nu nog zonder mouw, maar komen binnenkort met mouw. Heeft u speciale wensen of wilt u alvast jurkjes met mouwtjes, dan kunt u altijd mailen en dan wordt het in opdracht voor u gemaakt.

Er zijn verschillende combinaties mogelijk, wel zit er altijd een mutsje bij. Prematuur geboren kindjes koelen snel af als hun hoofdje onbedekt is. In verhouding is dat een groot lichaamsoppervlak. Daarom hebben zij meestal een prematuur babymutsje op, zowel in als uit de couveuse.  De mutsjes hebben platte naadjes, daar het kleine hoofdje nog weinig vetweefsel heeft en de baby zo niet op dikke naden hoeft te liggen.

Prematuur kleding maattabel


Wilt u graag weten welke kledingmaat geschikt is voor uw baby? Kijk dan snel op onze prematuurkleding maattabel. Daar vind u de ook de hoofdomvang bijpassend bij de kleding,maat.