• Al 16 jaar specialist in prematuur babykleding
  • Alles voor de allerkleinsten
  • Deskundig advies
filter_list

Filter


 
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

couveuselakentje Star groen

15,95

visibility
shopping_cart

couveuselakentje Star grijs

15,95

visibility
shopping_cart

couveuselakentje star, nieuw

Katoenen lakentje in vele kleuren, om in de couveuse onder of over de baby heen te leggen.Door de aangepast grootte ideaal om in de...

15,95

20%
visibility
shopping_cart

couveuselakentje Roodkapje

Couveuselakentje Roodkapje kan in de couveuse onder of over de baby heen gelegd worden. Super hip met de Eftelingafbeelding van Roodkapje.

14,95

11,95

visibility
shopping_cart

couveuselakentje Grijs

Katoenen lakentje in vele kleuren, om in de couveuse onder of over de baby heen te leggen. Door de aangepaste grootte is dit...

15,95

visibility
shopping_cart

couveuselakentje Rose

Katoenen lakentje in vele kleuren, om in de couveuse onder of over de baby heen te leggen. Door de aangepaste grootte ideaal om in de...

14,95

Couveuselakentjes ontwikkeld in samenwerking met couveuseverpleegkundigen

De couveuselakentjes van Neomaatje zijn speciaal ontwikkeld voor prematuur of dysmatuur geboren kindjes. Wij ontwikkelen ieder couveuselakentje in samenwerking met couveuseverpleegkundigen en maken hierbij gebruik van comfortabele materialen.
 

Comfortabel couveuselakentje op de NICU

De lakentjes van Neomaatje hebben de juiste afmeting en dragen hierdoor bij aan een comfortabel verblijf van uw kindje in de couveuse. De couveuselakentjes zorgen naast comfort en de juiste warmte in de couveuse ook voor voldoende warmte voor de rug en schoudertjes tijdens het kangoeroeën of buidelen.
 

Dit is een lakentje van katoen, welke in de couveuse gebruikt kan worden. Het kan onder, maar ook over de baby gelegd worden. De omgeving van de baby krijgt zo iets eigens. Er zijn verschillende afmetingen en kleuren.

Lakentjes in diverse maten

Onze couveuselakentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geven uw kindje hierdoor de juiste warmte en een veilig gevoel. De lakentjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn hierdoor zacht, goed wasbaar en ademend.