Slapen /

Couveuselakentje


Bezig met laden...

Couveuselakentjes ontwikkeld in samenwerking met couveuseverpleegkundigen

De couveuselakentjes van Neomaatje zijn speciaal ontwikkeld voor prematuur of dysmatuur geboren kindjes. Wij ontwikkelen ieder couveuselakentje in samenwerking met couveuseverpleegkundigen en maken hierbij gebruik van comfortabele materialen.
 

Comfortabel couveuselakentje op de NICU

De lakentjes van Neomaatje hebben de juiste afmeting en dragen hierdoor bij aan een comfortabel verblijf van uw kindje in de couveuse. De couveuselakentjes zorgen naast comfort en de juiste warmte in de couveuse ook voor voldoende warmte voor de rug en schoudertjes tijdens het kangoeroeën of buidelen.
 

Dit is een lakentje van katoen, welke in de couveuse gebruikt kan worden. Het kan onder, maar ook over de baby gelegd worden. De omgeving van de baby krijgt zo iets eigens. Er zijn verschillende afmetingen en kleuren.

Lakentjes in diverse maten

Onze couveuselakentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en geven uw kindje hierdoor de juiste warmte en een veilig gevoel. De lakentjes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn hierdoor zacht, goed wasbaar en ademend.


Beoordelingen van klanten

Over ons

De prematuur babywinkel vol met unieke, hippe en kleurrijke kleding. Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een professionele prematuur kledinglijn. Goed passend, comfortabel en betaalbaar voor de allerkleinsten.

Contactgegevens

info@neomaatje.nl
+31640545797

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW