Informatie voor ouders van prematuur geboren baby's

Als grootste online specialist op het gebied van prematuur kleding en accessoires zijn wij dagelijks bezig met het vakgebied prematuur en dysmatuuren. Onze eigen ervaringen op NICU afdelingen van ziekenhuizen en samenwerkingen met deze specialisten maakt dat u bij Neomaatje unieke, veilige en kwalitatieve prematuur producten kunt vinden.

Deze kennis en ervaringen delen wij graag met ouders van prematuur of dysmatuur geboren kinderen. De meeste ouders krijgen totaal onverwacht te maken met het ziekenhuis.  


   

Veel vragen bij ouders van prematuur geboren kinderen

Je weet niet wat je nog allemaal te wachten staat en jouw omgeving weet niet hoe ze moeten reageren. Zijn felicitaties wel of niet gepast? Ziet de baby er wel normaal uit? Mogen we op bezoek komen? Allemaal vragen waarmee je als ouders op dat moment mee te maken krijgt.

Neomaatje geeft veel informatie over al deze dingen. Hieronder vindt u allelei informatie over prematuur of dysmatuur geboren kindjes. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op.


Beoordelingen van klanten

 


Maattabel

Over ons

De prematuur babywinkel vol met unieke, hippe en kleurrijke kleding.Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een professionele prematuur kledinglijn. Goed passend, comfortabel en betaalbaar voor de allerkleinsten.

Social Media


Contact opnemen?


Internet: www.neomaatje.nl
Email: info@neomaatje.nl
Tel: +31640545797
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel