Afscheid nemen van je kindje

Het verliezen van een te vroeggeboren kindje is één van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven waar men nauwelijks overheen komt. Je hebt je nog niet kunnen hechten aan de baby en dan moet je al afscheid gaan nemen omdat je baby is overleden of gaat overlijden. Het is belangrijk voor ouders om goed afscheid te kunnen nemen van het kindje dat je nog maar nauwelijks kent. Je was nog niet voorbereid op de geboorte, laat staan op het afscheid.Je moet opeens nadenken over allerlei dingen waar je nooit over nagedacht hebt. Het gevoel van rouw en verlies is groot. Neomaatje heeft afscheidsmandjes waarin de baby nog dagenlang gekoesterd kan worden. Het is fijn als er mooie herinneringen gemaakt kunnen worden.


We hebben met zorg zachte, stoffen afscheidsmandjes samengesteld. Verder hebben we rieten mandjes, met ronde deksel en waterhyacintmandjes met een platte deksel.
Beoordelingen van klanten

Over ons

De prematuur babywinkel vol met unieke, hippe en kleurrijke kleding. Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een professionele prematuur kledinglijn. Goed passend, comfortabel en betaalbaar voor de allerkleinsten.

Contactgegevens

info@neomaatje.nl
+31640545797


Alle bedragen zijn  inclusief  BTW