Slapen /

Omslagdoeken, couveusedoeken en Geurdoekjes

Bezig met laden...

Bent u op zoek naar een omslagdoek, couveusedoek of geurdoekje voor uw prematuur of  dysmatuur geboren kindje? Neomaatje is dé specialist op het gebied van prematuurkleding en producten. Het grootste gedeelte van ons ruime assortiment wordt ontworpen en gemaakt in ons eigen atelier in samenwerking met deskundigen van de afdeling Neonatale Intensive Care Unit (NICU).

Omslagdoeken voor buiten de couveuse

De omslagdoeken van Neomaatje zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken om uw kindje lekker warm te houden als uw baby uit de couveuse wordt gehaald. Onze doeken zijn niet te groot en houden uw kindje daardoor op de juiste temperatuur. Een ander voordeel van een niet te grote omslagdoek, is dat het uw prematuur geboren kindje een beschermend gevoel geeft.

Geurdoekjes vergroten de band tussen prematuur baby’s en hun ouders

Geurdoekjes zijn een belangrijk onderdeel in het hechtingsproces tussen ouder en het te vroeggeboren kind. Geurdoekjes legt u onder het hoofdje van uw kindje in de couveuse. Met de geur van de ouders om zich heen, zal uw baby zich geborgen voelen. Dit draagt bij aan het hechtingsproces tussen baby’s en hun ouders.

Het geurdoekje kan door de ouders bij zich gedragen worden en nadien bij de baby gelegd worden. De geur van de ouder zal een herkenning voor de baby worden. Neomaatje heeft verschillende geurdoekjes in de collectie. Het gebruikte materiaal is tricot of flanel en dus goed wasbaar en zacht.


Beoordelingen van klanten

Over ons

De prematuur babywinkel vol met unieke, hippe en kleurrijke kleding. Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een professionele prematuur kledinglijn. Goed passend, comfortabel en betaalbaar voor de allerkleinsten.

Contactgegevens

info@neomaatje.nl
+31640545797

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW