prematuur slapen /

Omslagdoeken en Geurdoekjes

Bezig met laden...


 

Bent u op zoek naar een omslagdoek of geurdoekje voor uw prematuur of  prematuur of dysmatuur geboren kindje? Neomaatje is dé specialist op het gebied van prematuurkleding en producten. Het grootste gedeelte van ons ruime assortiment wordt ontworpen en gemaakt in ons eigen atelier in samenwerking met deskundigen van de afdeling Neonatale Intensive Care Unit (NICU).
 

Omslagdoeken voor buiten de couveuse

De omslagdoeken van Neomaatje zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken om uw kindje lekker warm te houden als uw baby uit de couveuse wordt gehaald. Onze doeken zijn niet te groot en houden uw kindje daardoor op de juiste temperatuur. Een ander voordeel van een niet te grote omslagdoek, is dat het uw prematuur geboren kindje een beschermend gevoel geeft.
 

Geurdoekjes vergroten de band tussen prematuur baby’s en hun ouders

Om al in de eerste fase een hechte band op te bouwen met uw kindje kunt u gebruik maken van een zacht geurdoekje. Geurdoekjes legt u onder het hoofdje van uw kindje in de couveuse. Met de geur van de ouders om zich heen, zal uw baby zich geborgen voelen. Dit draagt bij aan het hechtingsproces tussen baby’s en hun ouders.


Beoordelingen van klanten

 


Maattabel

Over ons

De prematuur babywinkel vol met unieke, hippe en kleurrijke kleding.Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een professionele prematuur kledinglijn. Goed passend, comfortabel en betaalbaar voor de allerkleinsten.

Social Media


Contact opnemen?


Internet: www.neomaatje.nl
Email: info@neomaatje.nl
Tel: +31640545797
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel