• Al 15 jaar specialist in prematuur babykleding
  • Alles voor de allerkleinsten
  • Deskundig advies
filter_list

Filter

Veilige en betrouwbare fopspenen voor prematuur baby's

Bent u op zoek naar een fopspeen voor uw prematuur of dysmatuur geboren baby? Bij de grootste online aanbieder op het gebied van prematuur kleding vindt u een ruim assortiment veilige en betrouwbare fopspenen voor de allerkleinsten. Onze prematuur fopspenen zijn bedoeld om de zuigbehoefte van uw kindje te bevredigen. Daarnaast heeft een fopspeen een troostende werking op kindjes en vallen de meeste baby’s gemakkelijker in slaap.soother fopspeen, vanaf 34 weken

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

wee thumbie, vanaf 24 weken

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Fopspeen bestellen voor uw premature kindje

Bij ons kunt u verschillende soorten fopspenen bestellen: wee thumbie (tot 30 wkn)
wee soothie (30-34 wkn), nicu soothie (34-.. wkn), super soothie (na 3 mnd). Onze fopspenen zijn speciaal ontworpen voor prematuur geboren kindjes. De soothie fopspenen worden in de meeste ziekenhuizen gebruikt en aanbevolen. De fopspenen zijn van kwalitatief materiaal en moeten elke dag worden uitgekookt. Na 6 weken moet een fopspeen vervangen worden.

Fopspenen voor prematuur geboren kinderen


Er zijn nu ook fopspenen voor prematuur geboren baby's in de collectie.
De kleinste fopspeen heet wee thumbie. Deze prematuur fopspeen is speciaal ontworpen voor prematuren tot 30 weken.Hij kan al gebruikt worden als de baby met 24 weken is geboren. De speen heeft precies de goede afmeting voor een kindje tot ongeveer 30 weken. De speen heeft ongeveer de vorm en grootte van de baby's duim. Is uw baby boven de 30 weken dan is er een ander model: wee soothie.

De wee soothie is ook een prematuur fopspeen, online te bestellen. Deze fopspeen wordt meestal vanaf ongeveer 30 weken aan de baby gegeven. Deze speen blijft door zijn speciale vorm, goed in het mondje zitten.Rond de 34 weken is er weer een opvólger; de nicu soothie.

De Nicu soothie heeft dezelfde speciale vorm als de wee soohtie, maar is alleen iets groter. Deze speen is geschikt totdat de baby tandjes krijgt. De baby's zijn soms moeilijk te wennen aan andere soorten spenen uit de winkel. Let wel op dat ook deze spenen met 6 weken moeten worden vervangen.
 

Diverse fopspenen voor prematuur geboren kinderen


Wee thumbie - tot 30 weken
Wee soothie - vanaf 30 weken
Nicu soothie - vanaf 34 weken


Alle spenen dienen na 6 weken gebruik vervangen te worden. Deze spenen worden in de meeste ziekenhuizen gebruikt. Deze spenen zijn niet in de reguliere babyzaken te koop. Vervaardigd uit medische siliconen.