Veilige en betrouwbare fopspenen voor prematuur baby's

Bent u op zoek naar een fopspeen voor uw prematuur of dysmatuur geboren baby? Bij de grootste online aanbieder op het gebied van prematuur kleding vindt u een ruim assortiment veilige en betrouwbare fopspenen voor de allerkleinsten. Onze prematuur fopspenen zijn bedoeld om de zuigbehoefte van uw kindje te bevredigen. Daarnaast heeft een fopspeen een troostende werking op kindjes en vallen de meeste baby’s gemakkelijker in slaap.

Bezig met laden...

Fopspeen bestellen voor uw premature kindje

Bij ons kunt u verschillende soorten fopspenen bestellen: wee thumbie (tot 30 wkn)
wee soothie (30-34 wkn), nicu soothie (34-40 wkn), soothie newborn (40 wkn-3 mnd), super soothie (na 3 mnd). Onze fopspenen zijn speciaal ontworpen voor prematuur geboren kindjes. De soothie fopspenen worden in de meeste ziekenhuizen gebruikt en aanbevolen. De fopspenen zijn van kwalitatief materiaal en moeten* elke dag worden uitgekookt. Na 6 weken moet een fopspeen vervangen worden.


Beoordelingen van klanten

 


Maattabel

Over ons

De prematuur babywinkel vol met unieke, hippe en kleurrijke kleding.Jarenlange ervaring heeft geresulteerd in een professionele prematuur kledinglijn. Goed passend, comfortabel en betaalbaar voor de allerkleinsten.

Social Media


Contact opnemen?


Internet: www.neomaatje.nl
Email: info@neomaatje.nl
Tel: +31640545797
 

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW    Powered by CCV Shop webwinkel