• Al 14 jaar specialist in prematuur babykleding
  • Alles voor de allerkleinsten
  • Deskundig advies
filter_list

FilterBezig met laden...
visibility
shopping_cart

Couveuse slaapzakje grijs-wit

Een couveuse slaapzakje van neomaatje geeft de te vroeggeboren baby een veilige slaapomgeving in de couveuse.

15,95

visibility
shopping_cart

Couveuse slaapzakje Kim

Een couveuse slaapzakje van neomaatje geeft de prematuur geboren baby een veilige slaapomgeving.

15,95

visibility
shopping_cart

couveuse slaapzakje Daniel

Een couveuse slaapzakje van neomaatje geeft de te vroeggeboren baby een veilige slaapomgeving in de couveuse.

15,95

visibility
shopping_cart

couveuse slaapzakje Green

Een couveuse slaapzakje kan in plaats van prematuurkleding in de couveuse gedragen worden.

15,95

visibility
shopping_cart

cocon slaapzakje wit

Een cocon-slaapzakje geeft de baby rust en bescherming.

33,95

visibility
shopping_cart

slaapzakje met mouw

26,95

  1  2   

Prematuur slaapzakjes

De babyslaapzakjes en couveuse slaapzakjes van Neomaatje geven uw prematuur kindje bescherming en een heerlijk comfortabel gevoel. Onze prematuur slaapzakjes zijn speciaal ontwikkeld in samenwerking met couveuseverpleegkundigen en houden uw baby’tje, door de juiste pasvorm, op temperatuur en bieden een gevoel van bescherming. De slaapzakjes zijn gemaakt van comfortabele, rekbare materialen.

 

Uitstekende pasvorm en beschermend gevoel

Onze slaapzakjes voor in de couveuse geven uw kindje een extra fijn en beschermend gevoel. De prematuur slaapzakjes zijn leverbaar in extra kleine maten om uw kindje lekker warm te houden. Een te grote slaapzak zorgt er namelijk voor dat uw kindje warmte verliest en het gevoel van bescherming mist. De speciale opening aan de onderzijde van het couveuse slaapzakje is bedoeld om toegang te verlenen voor eventuele draadjes of snoertjes.

De prematuur slaapzakjes zijn verkrijgbaar in maat 46 en maat 50 en de couveuse slaapzakjes zijn er in maat 40 en maat 44. De maten komen overeen met de maattabel voor de prematuur kleding.

 

Prematuur slaapzakjes voor in de wieg


De slaapzakjes zijn gemaakt van goede kwaliteit tricot, zodat de kleine baby goed op temperatuur kan blijven. De maat 46 is ideaal voor de kleinere baby. Immers een te grote slaapzak geeft geen warmte en de baby mist het gevoel van bescherming. Bovendien ligt de baby op dikke delen stof. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar. De babyslaapzak is aan de voorzijde voor zien van kleine drukknoopjes. Er zijn nu ook slaapzakjes met mouwtjes verkrijgbaar in maat 46. Hier kan eventueel nog een dun pyamaatje onder gedragen worden. Dit is ideaal voor de baby die niet onder de dekentjes blijft liggen. De cocon-slaapzak geeft extra bescherming en rust aan de baby. Een alternatief voor de couveuseslaapzakjes zijn de couveuselakentjes. Deze lakentjes houden het kindje warm en zorgen dus voor een comfortabele tijd in de couveuse.

Prematuur slaapzakjes voor in de couveuse


Er zijn ook slaapzakjes voor in de couveuse. Ook voor kleine kindjes in de couveuse is het een fijn gevoel als ze begrenzing voelen. Dit kan door middel van kleertjes of door ze een slaapzakje aan te trekken. Ze kunnen trappelen met de beentjes, vrije bewegingen maken terwijl ze toch iets van bescherming om zich heen voelen. De slaapzakjes zijn er in de maten 40 en 44. Dit komt overeen met de maattabel voor de kleding.
Wilt u een groter slaapzakje? Wij maken graag een grotere versie voor u om bijvoorbeeld in het bedje te gebruiken. De slaapzakjes zijn gemaakt van rekbare stof. Aan de onderzijde zit en opening voor eventuele draadjes of snoertjes, als de kinderen bijvoorbeeld nog aan de monitor of saturatiemeter liggen.