filter_list

Filter 

Bezig met laden...
14%
visibility
shopping_cart

Jip, overslaghemdje met mutsje

Een overslaghemdje Jip van neomaatje is comfortabel om in de couveuse te dragen, daar het niet over het hoofdje heen aangetrokken hoeft...

13,95

11,95

visibility
shopping_cart

Hemdje Anna, nieuw

Een overslaghemdje van neomaatje is ideaal om in de couveuse te dragen.

9,95

visibility
shopping_cart

Julia, overslaghemdje met mutsje

Een overslaghemdje vanneomaatje is comfortabel om in de couveuse te dragen, daar het niet over het hoofdje heen aangetrokken hoeft te...

10,95

visibility
shopping_cart

cadeauset Pim

Ben je op zoek naar een leuk kraamcadeautje voor een prematuur geboren baby? Dit overslaghemdje wordt geleverd met bijpassende sokjes.

17,95

  1 2  3   

Prematuur overslaghemdjes

Alle prematuur overslaghemdjes van Neomaatje worden ontwikkeld in samenwerking met NICU-verpleegkundigen, zijn gemaakt van de juiste materialen en voorzien van handige overslagsluitingen. De overslaghemdjes van Neomaatje worden als zeer comfortabel ervaren en zijn erg gemakkelijk in gebruik bij het aan- en uitkleden van uw prematuur kindje.

Bepalen van de juiste maat voor uw prematuur.

Elk overslaghemdje is gemaakt van kwalitatief rekbaar, tricot katoen zonder dikke naden of rolboordjes en zijn verkrijgbaar in maat 38, maat 40, maat 42 en maat 44. Heeft u hulp nodig bij het bepalen van de juiste maat? Bekijk dan onze handige maattabel voor uw prematuur of dysmatuur geboren kindje en bepaal eenvoudig de maat die past bij uw baby’tje.

 
Naast overslaghemdjes vindt u bij ons ook prematuur kleding setjes, rompertjes, mutsjes, slaapzakjes, jurkjes en andere prematuur kleding voor uw baby’tje.